Maxus

Elektrifiera dina bilresor med Maxus. Dessa unika, eldrivna transport- och personbilar är skapade för att ge dig en klassledande räckvidd och funktionalitet när du kör – med minsta möjliga miljöavtryck. 

Modeller

Maxus skåpbil vid hamnen

e-deliver 3

Världens första eldrivna transportbil – byggd på riktigt. Den erbjuder klassens bästa specifikationer, med bland annat en skrytsam räckvidd på 342 km. e-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 1000 kg nyttolast. Batteripaket på 35 eller 52,5 kWh ger klassledande räckvidd.

deliver9-1

e-Deliver 9

Nu lanserar Maxus ett nytt tillskott till sortimentet – den elektriska transportbilen e-Deliver 9. Med gott om plats för last och god komfort för föraren i kombination med lång räckvidd och en imponerande säkerhetsnivå är detta en elektrisk skåpbil som imponerar i sin klass. 

Maxus familjebil vit

Euniq5 6-sits

Maxus Euniq5 men 6 sittplatser är en helelektrisk, rymlig och flexibel familjebil med stort bagageutrymme och imponerande komfort.
Denna bil är perfekt för familjer som vill ha både stort utrymme och bra sittkomfort för både förare och passagerare.

Maxus familjebil

Euniq MPV

Sju platser, 325 km räckvidd, takrails och en dragkrok – vad mer kan man begära från en redan perfekt familjebil? Nya Euniq MPV positionerar sig längst fram i sin kategori med interiör av högsta kvalitet, panoramatak och en klassledande räckvidd.

Maxus Euniq 6 Svart (3)

Euniq 6

Snart lanserar vi helt nya Maxus Euniq 6! En helelektrisk SUV med klassens största bagageutrymme. Euniq 6 lanseras med ett väl tilltaget utrustningspaket som standard och du kan beställa den redan idag till ett lanseringspris från 499 900 kr.