Maxus

Elektrifiera dina transporter till vardags med Maxus. Dessa unika, eldrivna transportbilar är skapade för att ge dig en klassledande räckvidd och funktionalitet när du kör – med minsta möjliga miljöavtryck. 

Modeller

MaxusEV3

e-deliver 3

Världens första eldrivna transportbil – byggd på riktigt. Den erbjuder klassens bästa specifikationer, med bland annat en skrytsam räckvidd på 342 km. e-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 1000 kg nyttolast. Batteripaket på 35 eller 52,5 kWh ger klassledande räckvidd.

deliver9-1

e-Deliver 9

Nu lanserar Maxus ett nytt tillskott till sortimentet – den elektriska transportbilen e-Deliver 9. Med gott om plats för last och god komfort för föraren i kombination med lång räckvidd och en imponerande säkerhetsnivå är detta en elektrisk skåpbil som imponerar i sin klass. 

Maxus familjebil

Euniq MPV

Sju platser, 325 km räckvidd, takrails och en dragkrok – vad mer kan man begära från en redan perfekt familjebil? Nya Euniq MPV positionerar sig längst fram i sin kategori med interiör av högsta kvalitet, panoramatak och en klassledande räckvidd.

Euniq 6

Snart lanserar vi helt nya, helelektriska Maxus Euniq 6. En toppmodern SUV med hög standard och säkerhetsutrustning. Preliminära fakta ger helt nya Euniq en räckvidd på 400-475 km (WLTP), 176hk/310Nm, 70 kWh Lithium-ion Batteri.

Mer information kommer under hösten 2021.