Maxus Elbil

Elektrifiera dina bilresor med Maxus elbilar. Dessa unika, eldrivna transport- och personbilar är skapade för att ge dig en klassledande räckvidd och funktionalitet när du kör – med minsta möjliga miljöavtryck.

Modeller

e-deliver 7

Maxus e-Deliver 7 bygger på arkitekturen från e-Deliver 9, har upp till 370 km räckvidd (WLTP
Blandad körning), lastvikt upp till 1125 kg och en släpvagnsvikt på 1500 kg.
Två batterier erbjuds, 77 respektive 88 kWh. Modellen uppfyller ”Gold” i EuroNcap ”Commercial van
ratings”
Dessutom kommer den runt årsskiftet också med AWD!

e-Deliver 3

Världens första eldrivna transportbil – byggd på riktigt. Den erbjuder klassens bästa specifikationer, med bland annat en skrytsam räckvidd på 342 km. e-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 1000 kg nyttolast. Batteripaket på 35 eller 52,5 kWh ger klassledande räckvidd.

e-Deliver 9

Nu lanserar Maxus ett nytt tillskott till sortimentet – den elektriska transportbilen e-Deliver 9. Med gott om plats för last och god komfort för föraren i kombination med lång räckvidd och en imponerande säkerhetsnivå är detta en elektrisk skåpbil som imponerar i sin klass. 

e-Deliver 9 Chassi

e-Deliver 9 är en mycket flexibel elektrisk plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Vi bygger om e-Deliver 9 i samarbete med lokala påbyggare, och ombyggnaderna består av fast och lätt material för att optimera fordonets nyttolast.

E-deliver 3 framför en vit vägg

e-Deliver 3 chassi

e-Deliver 3 är en mycket flexibel elektrisk plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Vi bygger om e-Deliver 3 i samarbete med lokala påbyggare, och ombyggnaderna består av fast och lätt material för att optimera fordonets nyttolast.

T90EV Pick-up

Maxus T90EV med fem sittplatser är en helelektrisk, robust och flexibel Pick-Up med gedigen lastvikt och imponerande komfort. Pris från 559.900 kr exkl.moms.

MIFA 9

Nu kommer MIFA 9 till Sverige. En stor elektrisk familjebil med högteknologisk och lyxig atmosfär

T90EV Pick-up – 4DOGS

Maxus T90EV – 4DOGS med fem sittplatser är en helelektrisk, robust och flexibel Pick-Up med gedigen lastvikt och imponerande komfort. Pris från 559.900 kr exkl.moms.

Euniq 6

Maxus Euniq 6! En helelektrisk SUV med klassens största bagageutrymme. Lanseras med ett väl tilltaget utrustningspaket som standard och du kan beställa den redan idag till ett från 529 900 kr.

Euniq5 6-sits

Maxus Euniq5 med 6 sittplatser är en helelektrisk, rymlig och flexibel familjebil med stort bagageutrymme och imponerande komfort. Denna bil är perfekt för familjer som vill ha både stort utrymme och bra sittkomfort för både förare och passagerare.