En Kia för alla

Här har vi samlat aktuella bilmodeller från Kia för dig som är på jakt efter en ny bil. Som tredje största bilmärke i Sverige idag har Kias breda modellutbud något som passar alla. Kias bilmodeller präglas av prisbelönt design, funktionalitet, hög kvalitet och hög säkerhet. 

Modeller

Röd Kia framför en butik

Picanto

Picanto är en självsäker bil med energisk karaktär. Den intuitiva och moderna designen är inte bara en fröjd för ögat, den här bilen är rymlig och bekväm. Varje detalj är utformad för att stärka körupplevelsen.

En gul Kia parkerad under gatlykta

Stonic

Nya Stonic är en kaxig crossover som designats för äventyr. Med sin responsiva styrning och styva chassi ger modellen en sportig körupplevelse varje gång du greppar ratten. Denna dynamiska känsla återspeglas såväl interiört som exteriört.

En kvinna med kjol går ifrån en vit Kia

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Upplev Kia XCeed Plug-In Hybrid med en lång räckvidd på el och fullmatad med den senaste tekniken. Denna sportiga crossoverns nytänkande funktionaliteter i kombination med den sofistikerade designen ger dig en bil som garanterat sticker ut ur mängden.

En vita kia laddar framför trähus

Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid

Aerodynamik och utseende samlas i en kraftfull modern match. Den sportiga stötfångaren och tigernos-grillen är inte bara fin utan även effektiv.

En grön Kia framför vatten och en bro

Nya Niro Hybrid

Niro har designats med effektivitet som utgångspunkt. Detta märks inte minst i hybridtekniken, men även när det kommer till utrymmena, komforten och silhuetten med klassledande luftmotstånd.

En Kia står parkerad framför vatten

Nya Niro Plug-in hybrid

Helt nya Kia Niro är en smidig, kompakt och laddbar crossover – full av spännande design, innovativ teknik och positiv energi.  Den smarta, energisparande teknologin och smidiga funktionaliteten i kombination med generösa utrymmen och ett eget designuttryck gör helt nya Kia Niro unik.

Niro EV under en balkong framför ett hus

Kia Niro EV

Snart introduceras helt nya Kia Niro – en crossover med spännande design och innovativ teknik. Nuvarande Kia Niro är en av Kias mest framgångsrika modeller och e-Niro var den andra mest sålda elbilen i Sverige under 2021. Snart kommer hela Niro-familjen i nytt utförande. Och elbilen e-Niro byter namn till Niro EV.

En blå Kia kör under en bro

Kia e-Soul

Framtiden är full av möjligheter i den nya helt nya eldrivna crossovern Kia e-Soul. Med sin excentriska design, fantastiska inredning med den senaste tekniken, inklusive Kias innovativa Head-Up-Display, plus en avancerad EV drivlina som ger en räckvidd upp till 452 km på en full laddning.

En blå Kia framför vatten och skog

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Denna eleganta och rymliga SUV är så långt ifrån en kompromiss du kan komma. Sorento bjuder på kvalitet in i minsta detalj. Den genomtänkta designen återspeglas inte bara i utseendet, även komforten är något utöver det vanliga.

Man lastar en cykel på en Kia Sportage

Helt Nya Sportage Hybrid

Den laddbara SUV:en Kia Sportage Hybrid har en räckvidd på upp till 70 km på el och låga 25 g/km CO2. Sportage är modern körning när den är som bäst. Den kraftfulla designen är inspirerad av naturen. Sportage finns som både hybrid och plug-in hybrid.

En vit Sportage HEV laddar.

Helt Nya Sportage Plug-in Hybrid

Helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 70 km på el och låga 25 g/km CO2. Den fyrhjulsdrivna modellen är inspirerad av naturen med en interiör som sätter föraren i fokus. Sportig och modern på väg framåt  – varje dag.

Kia EV6 parkerad på kullersten.

EV6

Kia EV6 är elbilen som har satt ny standard i en laddbar rörelse. Det är en bil som är helt dedikerad till elektricitet. En fulladdning ger bilen en räckvidd på upp till 528 kilometer. Men behöver du komma iväg snabbt kan du få upp till 100 kilometers räckvidd på bara 4,5 minuter. Det är snabbladdning. 

En röd Kia EV6 GT med skog i bakgrunden.

EV6 GT

EV6 GT är vår snabbaste modell från Kia-familjen. Med hela 585 hästkrafter och två elmotorer går helt nya Kia EV6 från 0-100 km/h på 3,5 sekund. EV6 GT har också en maxhastighet på 260 km/h. Ett kraftpaket i en sportig design – som ändå funkar utmärkt som familjebil.