KIA PRIVATLEASING

Kör en ny Kia, utan billån eller kontantinsats men med Kias 7 åriga nybilsgaranti, som gäller från fabrik. Du leasar din Kia under 36 månader mot en månadsavgift som även inkluderar kostnader för service och vägassistans – allt samlat på en faktura. Du behöver inte heller bry dig om andrahandsvärdet så länge som du tar hand om bilen. Tryggt, smidigt och enkelt. Nedan erbjuds ett urval av modeller. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.  

Visar alla 11 resultat

Från: 2,495kr / månad

Kia Ceed erbjuder innovativ teknik och överlägsen komfort – dessutom är den riktigt snygg. Med sin europeiska och sportiga design ger den ett sofistikerat intryck. En rymlig och funktionell 5 dörrars kombi helt enkelt.

Från: 2,695kr / månad

Kia Ceed Sportswagon är en svensk favorit i mellanklassen. Denna stilsäkra och rymliga kombi är på alla plan övertygande inifrån och ut. Den sportiga utseendet och den höga komforten gör modellen till ett attraktivt val i mellanklassen.

Från: 3,295kr / månad

Niro har designats med effektivitet som utgångspunkt. Detta märks inte minst i hybridtekniken, men även när det kommer till utrymmena, komforten och silhuetten med klassledande luftmotstånd.

Från: 3,695kr / månad

Niro Plug-In Hybrid är en supermiljöbil med prisvinnande design. I denna crossover tar du dig hela 58 kilometer på en laddning. Som om inte det vore nog är Niro ovanligt rymlig för att vara en Hybrid. Är du övertygad ännu?

Från: 4,195kr / månad

Denna familjebil ger dig en riktigt premium-upplevelse. Den dynamiska och sportiga profilen tar körglädjen till nya höjder. När du stänger dörren och upplever de generösa utrymmena kommer du att märka att bilen är skapad för njutning och glädje.

Från: 4,795kr / månad

Med upp till 62 km räckvidd på el och 1120 km i hybridläge har Optima Sportswagon Plug-In Hybrid klassledande räckvidd. Bilen har det mesta du kan önska – otrolig komfort, generöst bagageutrymme och stil.

Från: 1,795kr / månad

Picanto är en självsäker bil med energisk karaktär. Den intuitiva och moderna designen är inte bara en fröjd för ögat, den här bilen är rymlig och bekväm. Varje detalj är utformad för att stärka körupplevelsen.

Från: 3,868kr / månad

En bil som talar för sig själv. Helt nya Kia ProCeed erbjuder en sportig kupé med stilrena detaljer och svårslagen körkänsla och komfort. Utöver detta gör de innovativa säkerhetssystemen att du kan känna dig trygg på vägarna.

Från: 2,095kr / månad

Det sportiga och dynamiska utseendet i kombination med den höga komforten och säkerheten gör det enkelt att tycka om Rio. Med det generösa lastutrymmet och den rymliga kupén är Rio alltid redo för äventyr.

Från: 3,695kr / månad

Sportage är Kia’s mest populära SUV. Den strömlinjeformade designen och de fantastiska köregenskaperna gör det lätt att förstå varför. Även inne i kupén är varje detalj noga genomtänkt och vilket ger en härlig komfort för både förare och passagerare.

Från: 2,195kr / månad

Nya Stonic är en kaxig crossover som designats för äventyr. Med sin responsiva styrning och styva chassi ger modellen en sportig körupplevelse varje gång du greppar ratten. Denna dynamiska känsla återspeglas såväl interiört som exteriört.