Kia Charge

Appen som visar dig vägen till hundratusentals laddpunkter i Europa och Sverige. Du ser i förväg vilken typ av laddning som finns, vilket pris laddoperatören erbjuder och om laddpunkten är tillgänglig. Fördelar med Kia Charge är att du slipper krångel med olika laddbrickor och appar, du kan planera långresan och dessutom samlas samlas allt på en faktura. 

Kia Charge – det enda du behöver

Kia Charge är en bekväm laddningstjänst – extra smidigt när du ska på långresa. Du kan se vilken laddnings som finns på väg till ditt resmål och vad det kostar att ladda just där. När du närmar dig kan du se om det är ledigt och väl på plats kan du starta laddningen med kortet eller appen; oavsett vilken laddoperatör du kommer till. Det innebär dessutom att du slipper allt krångel med olika appar och brickor – Kia Charge är den enda du behöver.

Täcker stora delar av Europa

Det kan vara bra att veta att i Kia Charge-appen finns ungefär 80 procent av Europas laddoperatörer med. Genom koldioxidkompensering blir laddningen koldioxidneutral inte bara hemma med Boo energi, utan också på vägen. Som Kia förare är Kia Charge nyckeln till snabbladdningsnätverket Ionity.

Läs mer hos KIA

Kia Charge gör det enkelt för dig att ladda din bil och dessutom bidrar Kia Charge till lägre koldioxidutsläpp. Läs mer om Kia Charge och fördelarna med funktionen hos Kia. 

Läs mer hos KIA