Kia Bilförsäkring

De flesta av oss tänker nog att skador och olyckor bara drabbar andra. När vi utvecklade Kia Bilförsäkring tänkte vi tvärtom. Vi utgick från att det omöjliga faktiskt kan hända och vad du som bilägare önskar i en sådan situation, i fråga om service, trygghet, garantier och ersättning.

Resultatet blev en unik bilförsäkring med fördelaktiga villkor, förmåner och mervärden. Jämför gärna med din nuvarande bilförsäkring.

Kia Bilförsäkring tar hand om din bil

Kia Bilförsäkring är en försäkring med en kombination av många fördelar. Kia är känt för sina garantier och försäkringen är skräddarsydd för din Kia. Några av fördelarna med Kia Bilförsäkring; sänkt självrisk med 3000 kronor om du råkar ut för en skada som ersätts av bilens vagnskadegaranti, reparation sker alltid med Kia-delar på en auktoriserad Kia-verkstad samt att Kias maskinskadeförsäkring ingår tills bilen är åtta år gammal eller har gått 15 000 mil.

Läs mer hos KIA Bilförsäkring

Du får alltid det bästa erbjudandet om en Kia Bilförsäkring när du köper bilen hos på Hörby Bil. Rulla tryggt med Kia Bilförsäkring – hela vägen.

Läs mer hos KIA