Upptäck den laddbara friheten med en tjänstebil från Kia.

Det finns många anledningar till välja en laddbar Kia som tjänstebil. Du får inte bara innovativ teknik och låga CO2-utsläpp – du får även de senaste säkerhets- och infotainment-systemen och uppkopplade tjänster. Dessutom alltid med generösa utrustningsnivåer som standard. Välj mellan flera olika avtalsformer – vi gör den laddbara friheten tillgänglig för alla. Vi på Hörby Bil hjälper dig på vägen och ser till du hittar ett alternativ som passar dig och din organisation optimalt.

Skicka intresseanmälan

KIA Business Lease.

På Hörby Bil är vi övertygade om att en tjänstebil inte bara ska kännas spännande, utan även ha ett upplägg utan överraskningar. Genom att erbjuda Kia Business Lease kan vi garantera en välutrustad laddbar Kia som passar alla företagares behov. I detta paket ingår försäkring, service, vinterhjul och ett garanterat restvärde, vilket ger dig en trygg och bekymmersfri bilupplevelse. Satsa på Kia Business Lease och upptäck ett smidigt sätt att hantera din tjänstebil.

Räkna på den laddbara friheten.

Undrar du vad en tjänstebil från Kia kan kosta, både för företaget och för dig som förare? Använd Kias tjänstebilskalkylator, det enklaste sättet att ta reda på vad de faktiska kostnaderna blir. Jämför olika bilmodeller och se vad olika avtal gör för skillnad i praktiken.

Räkna nu.

Vi hjälper dig att hitta rätt tjänstebil

Vi förstår att det kan vara en utmaning att hitta en bil som uppfyller både dina och ditt företags behov. Därför erbjuder vi en omfattande samling av Kia personbilar, anpassade för att passa alla typer av krav och önskemål. Oavsett om du behöver en bränsleeffektiv bil för pendling eller en rymlig modell för långa affärsresor, har vi något för alla. På Hörby Bil har vi lång erfarenhet av att hjälpa människor att hitta den rätta bilen från Kia. 

Intresserad? Gör en intresseanmälan

100 % laddbart 2024.

Kia vill att fler människor ska upptäcka fördelarna med att köra på el. Sedan 2014 har Kia lanserat hela åtta laddbara modeller. Dessutom har Kia en laddbar försäljning på hela 86 %. Trots att Kias genomsnittliga CO2-utsläppt är lågt, 31 gram, jämfört med snittet i Sverige som är på 72 gram är Kia inte nöjda. 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024 är det slutgiltiga målet.
Källa: Vroom jan-feb 2023

Läs mer.

7 års nybilsgaranti.

Kia erbjuder sina kunder en produktkvalitet som är utvecklad och testad under extrema förhållanden. Detta säkerställer att varje Kia-bil kan klara av de mest krävande situationer och samtidigt erbjuda en bekväm och smidig körupplevelse. Kia vill ge sina kunder ett bekymmersfritt bilinnehav med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller även Kias EV-batterier – att veta att de är skyddade under en lång garantiperiod ger en extra trygghet för dig som leasar en Kia.

Läs mer.

Intresserad?

Är du intresserad av Kia Business Lease? Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss så snart vi kan!