KIA

Kia stärker positionen och är för femte året i rad det tredje största bilmärket i Sverige och även det mest populära bilmärket bland privatpersoner. I över 70 år har människor världen över uppskattat Kias förmåga att gång på gång leverera körglädje i sin renaste form. När du sätter dig bakom ratten kommer du att förstå varför. Med en Kia blir ditt bilägande en trygg och rolig upplevelse.

Kia transformeras från att endast tillverka bilar till att även skapa och leverera hållbara mobilitetslösningar. Kia menar att inspiration och nya idéer kommer från ett liv i rörelse och vill inspirera genom upplevelserna av varumärket samt nya innovativa produkter och tjänster. Samtidigt pågår en omställning att främja en mer hållbar produktion genom att använda förnybar energi och återvinningsbara material.

Kia satsar på hållbarhet

Kias bilmodeller präglas av design, kvalitet, säkerhet och effektiva el-, bensin-, diesel- och hybridmotorer till konkurrenskraftiga priser. Ett av Kia i Sveriges mål är att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. 85 procent av de bilar som Kia säljer idag är laddbara. Målsättningen är dock att 100 procent av alla bilar som Kia säljer i Sverige ska vara laddbara år 2024. 

Kia – snabbt växande bilmärke

Med värderingar som känsla för ansvar och befogenheter, ingenting är omöjligt och respekt för människan är Kia idag ett av världens snabbast växande bilmärken. Kia erbjuder tjänster som exempelvis Kia originalservice, Kia bilförsäkring och Kia bilfinansiering (billån, privatleasing och leasing för tjänstebilar). Kia erbjuder också sju års nybilsgaranti från fabrik på alla modeller.