KIA

Varför KIA? I över 70 år har människor världen över uppskattat Kias förmåga att gång på gång leverera körglädje i sin renaste form. När du sätter dig bakom ratten kommer du att förstå varför. Med en Kia blir ditt bilägande en trygg och rolig upplevelse.

Modeller

Kia xCeed Plug-in

Helt nya kia Xceed plug-in hybrid

Upplev Kias senaste medlem i Ceed-familjen XCeed Plug-In Hybrid med en lång räckvidd på el och fullmatad med den senaste tekniken. Denna sportiga crossoverns nytänkande funktionaliteter i kombination med den sofistikerade designen ger dig en bil som garanterat sticker ut ur mängden.

kia-e-niro-garage

Nya Kia e-Niro

Kia e-Niro är en eldriven crossover med klassledande räckvidd – hela 455 kilometer på en laddning. Njut av ett grönare billiv i en modern atmosfär. Med e-Niro glider du tyst fram på landsvägarna och kan till fullo njuta av körupplevelsen.

kia-cd-wgn-phev

Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid

Aerodynamik och utseende samlas i en kraftfull modern match. Den sportiga stötfångaren och tigernos-grillen är inte bara fin utan även effektiv.

Kia RIO Blå (1)

RIO

Det sportiga och dynamiska utseendet i kombination med den höga komforten och säkerheten gör det enkelt att tycka om Rio. Med det generösa lastutrymmet och den rymliga kupén är Rio alltid redo för äventyr.

Kia Picanto Grå

PICANTO

Picanto är en självsäker bil med energisk karaktär. Den intuitiva och moderna designen är inte bara en fröjd för ögat, den här bilen är rymlig och bekväm. Varje detalj är utformad för att stärka körupplevelsen.

Ceed

Ceed

Kia Ceed erbjuder innovativ teknik och överlägsen komfort – dessutom är den riktigt snygg. Med sin europeiska och sportiga design ger den ett sofistikerat intryck. En rymlig och funktionell 5 dörrars kombi helt enkelt.

Kia Ceed SW in action

Ceed Sportswagon

Kia Ceed Sportswagon är en svensk favorit i mellanklassen. Denna stilsäkra och rymliga kombi är på alla plan övertygande inifrån och ut. Det sportiga utseendet och den höga komforten gör modellen till ett attraktivt val i mellanklassen.

Gul Kia Stonic (1)

Stonic

Nya Stonic är en kaxig crossover som designats för äventyr. Med sin responsiva styrning och styva chassi ger modellen en sportig körupplevelse varje gång du greppar ratten. Denna dynamiska känsla återspeglas såväl interiört som exteriört.

Kia e soul

Nya e-Soul

Framtiden är full av möjligheter i den nya helt nya eldrivna crossovern Kia e-Soul. Med sin excentriska design, fantastiska inredning med den senaste tekniken, inklusive Kias innovativa Head-Up-Display, plus en avancerad EV drivlina som ger en räckvidd upp till 452 km på en full laddning.

kia niro hybrid (3)

Nya Niro Hybrid

Niro har designats med effektivitet som utgångspunkt. Detta märks inte minst i hybridtekniken, men även när det kommer till utrymmena, komforten och silhuetten med klassledande luftmotstånd.

Kia niro plug-in- hybrid (1)

Niro plug-in hybrid

Niro Plug-In Hybrid är en supermiljöbil med prisvinnande design. I denna crossover tar du dig hela 58 kilometer på en laddning. Som om inte det vore nog är Niro ovanligt rymlig för att vara en hybrid. 

Blå kia bil utanför röd stuga

Helt nya Sorento

Denna eleganta och rymliga SUV är så långt ifrån en kompromiss du kan komma. Sorento bjuder på kvalitet in i minsta detalj. Den genomtänkta designen återspeglas inte bara i utseendet, även komforten är något utöver det vanliga.

KIA Stinger Röd

Stinger

Skapad med passion. Med sin iögonfallande design är det tydligt att varje detalj har utformats för att maximera körglädjen. När det kommer till nya Stinger är det inga tvivel om att det är resan som är målet.

kia proceed in action

PRoceed

Varje detalj i ProCeed talar för sig själv och utstrålar självsäkerhet ur alla vinklar. Som standard är modellen utrustad med sportiga sidolister, radiatorgrill och LED-strålkastare med LED-blinkers. 

kia xceed garageuppfarten

XCEED

En sportig crossover som drar blickarna till sig. Nya Kia XCeed erbjuder en plats för spänning, äventyr och reflektion. Förarmiljön är komfortabel, intuitiv och tilltalande och stimulerar verkligen till kreativitet.