KGm – En pionjär inom fyrhjulsdrift

Sedan 1980-talet har företaget varit känt för att utveckla fyrhjulsdrivna fordon med innovativ teknik och hög kvalitet. Modellerna Musso och Korando har ingått i KGM:s portfölj sedan starten på äventyret med fyrhjulsdrift, och är idag två av KGM:s mest populära modeller.

Under de senaste åren har företaget utvecklat flera eldrivna modeller och är fast beslutet att vara en hållbar aktör.

Idag investerar företaget betydande resurser i att även utveckla avancerade elmodeller som inte bara ger en miljövänlig körupplevelse, utan också bibehåller den kraft och prestanda som du förväntar dig av ett KGM-fordon.

Modeller

Rexton SUV

Stark, rymlig och säker är nyckelorden för nya Rexton. Med 4×4 och hög markfrigång kan du vara säker på att Rexton alltid tar dig dit du vill – oavsett körförhållanden. Dragvikt på 3 000 kg.

Pris från 579.900 kr

musso grand pick-up – nu även med cng!

Musso Grand är utrustad med fyrhjulsdrift, med en imponerande 2,2-liters dieselmotor under huven som genererar hela 202 hästkrafter och ett imponerande vridmoment på 441 Nm. Dragvikten uppgår till hela 3 000 kg. Musso Grand är utrustad med de senaste säkerhetssystemen, inklusive avancerade kollisionsvarningssystem och adaptiv farthållare.

Pris från 389.900 kr exkl.moms.