KGm – En pionjär inom fyrhjulsdrift

Sedan 1980-talet har KG Mobility varit känt för att utveckla fyrhjulsdrivna fordon med innovativ teknik och hög kvalitet. Modellerna Musso och Korando har ingått i KGM:s portfölj sedan starten på äventyret med fyrhjulsdrift, och är idag två av KGM:s mest populära modeller.

Under de senaste åren har företaget utvecklat flera eldrivna modeller och är fast beslutet att vara en hållbar aktör.

Idag investerar KG Mobility betydande resurser i att även utveckla avancerade elmodeller som inte bara ger en miljövänlig körupplevelse, utan också bibehåller den kraft och prestanda som du förväntar dig.

Modeller

Rexton SUV

Stark, rymlig och säker är nyckelorden för nya Rexton. Med 4×4 och hög markfrigång kan du vara säker på att Rexton alltid tar dig dit du vill – oavsett körförhållanden. Dragvikt på 3 000 kg.

Pris från 579.900 kr

Rexton SUV

musso grand pick-up – nu även med cng!

Musso Grand är utrustad med fyrhjulsdrift, med en imponerande 2,2-liters dieselmotor under huven som genererar hela 202 hästkrafter och ett imponerande vridmoment på 441 Nm. Dragvikten uppgår till hela 3 000 kg. Musso Grand är utrustad med de senaste säkerhetssystemen, inklusive avancerade kollisionsvarningssystem och adaptiv farthållare.

Pris från 389.900 kr exkl.moms.

Musso grand pick-up

Vill du veta mer om KGM och dess fördelar?

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss