Maxus T90EV – Erbjudande vid köp av lagerbil

Med 5-sittplatser, 925 kg i lastvikt och möjlighet till dragkrok passar Maxus T90EV lika bra som familjebil som en pickup för firman. Den helelektriska pickupen har en räckvidd på upp till 330 km (WLTP blandad körning) och levereras dessutom med batterivärmare som standard.

Kampanjpris – nu från 529 900 kr exkl. moms

Nu får du dessutom vinterhjul + kåpa/rolltop för endast 9 995 kr när du köper en T90EV lagerbil.

Erbjudandet gäller samtliga T90EV modeller, köp med registrerad lagerbil från 2024-02-09 till 2024-03-31.

Klimatpremie från Energimyndigheten

Från den 13 februari 2024 inför Energimyndigheten en klimatpremie för företag, kommuner och regioner som köper nya eldrivna lätta lastbilar. Eldrivna lätta lastbilar är fordon registrerade som lastbilar, med en totalvikt upp till 3,5 ton, som drivs av el eller vätgas.

Premien baseras på prisskillnaden mellan den eldrivna lastbilen och ett jämförbart fordon, där upp till 30% av kostnaden, under 2024 max 50 000 kronor, kan täckas. Ansökan om behörighet till klimatpremie öppnar den 13 februari 2024 och görs på Energimyndighetens hemsida. När behörighet beviljats kan ansökan skickas in och därefter kan fordonet beställas. Efter leverans begär kunden utbetalning av premien. Energimyndigheten betalar ut det beviljade stödbeloppet tidigast sex månader efter det att fordonet har ställts på. Läs mer på Energimyndighetens hemsida.

En blå Maxus pickup kör på en grusväg
En Maxus framifrån
En Maxus kör på en väg med växter i förgrunden

Skicka ett meddelande
    Jag vill kontakta*

    Maxus T90EV – Erbjudande vid köp av lagerbil Med 5-sittplatser, 925 kg i lastvikt och möjlighet till dragkrok passar Maxus T90EV lika bra som familjebil som en pickup för firman. Den helelektriska pickupen har en räckvidd på upp till 330 km (WLTP blandad körning) och levereras dessutom med batterivärmare som standard. Kampanjpris – nu från […]