Europas första helelektriska pickup – för hund.

Maxus T90EV Pickup är en stor elektrisk pickup med fem säten, den har ett robust utseende och en diger utrustningslista. Batteriet är på 88,5 kWh (netto) och ger en räckvidd på 330 km (WLTP blandad körning). Bilen kan laddas med 3-fas 11 kW eller CCS snabbladdning. Dessutom levereras den med batterivärmare som standard. Precis som tidigare Maxus är räckvidden, som flera tester visat, väldigt realistisk i förhållande till de angivna siffrorna. T90EV Pickup har en kraftfull elmotor på 180 hk med ett vridmoment på 310 Nm. Maxus T90EV Pickup har en lastvikt på upp till 925kg och kommer även kunna levereras med dragkrok, med en dragvikt på 1000kg.

Maxus pickup i skogen.

maxus T90EV Pickup 4DOGS

Europas första helelektriska pickup finns nu att beställa. En välutrustad bil med fokus på god komfort och som sätter arbetet först.

Lastvikt upp till 925kg
Dragvikt 1.000kg
Räckvidd på 330 km (WLTP Blandad)
Vägskatt 360kr/år.

Pris fr. 639.900 kr exkl.moms.

Intresseanmälan
faktablad

HÖG STANDARD

Maxus T90EV Pickup levereras alltid med ett rejält utrustningspaket. I paketet ingår bland annat:

Förar- och passagerar airbag
Sidoairbag förare och passagerare
Sidokrockgardiner för fram och baksäte
Nödbromsassistans, Emergency Brake Assist (EBA)
Elektronisk Stabilitetskontroll (ESP)
Hill descent control (HDC)
Mörktonade från B-stolpe
Regnsensor
2x Isofix+Toptether
Backkamera
Parkeringssensorer bak
LED Daytime Running Lights
Front Air conditioning
220V uttag
Keyless
Elektriska fönsterhissar
6-vägs inställning förarstol, 4-vägs på passagerarstol
Skinnklädsel
10,3′” Touchskärm i färg
Bluetooth
Apple CarPlay / Qdlink

Detaljbild i en Maxus T90.
Röd Maxus med en bildörr som står öppen.
Detaljbild på insidan av en Maxus T90.
Detaljbild i en T90.
Detaljbild skärm backsensor.

Skräddarsydd byggnation 

Våra byggnationer utförs av det lokala och anrika företaget Abicon.
De använder aluminium i kombination med tåliga och väl utprovade detaljer till våra inredningar. Därmed är våra byggnationer lätta och slitstarka, vilket ger dig en bättre bränsleekonomi samtidigt som miljön sparas. Våra skåp tillverkas efter era behov. Skåpen byggs av isolerad sandwichpanel och naturanodiserade aluminiumprofiler.

Eftersom påbyggaren finns på samma ort får vi ett starkt samarbete med närhet och enkelhet där du som kund får möjlighet att följa med ut för att diskutera just din lösning direkt med Abicon.

Det sägs att en bilinredning från Abicon kan gå i arv. Det säger en hel del om vad du får för pengarna.

En pickup för hundar.
Ventilation i tak.

Elektrisk ventilation 

Med vår hundkåpa kommer också en gedigen elektriskt styrd ventilation. Allt för att dina hundar ska få så god komfort som möjligt. 

BATTERI OCH LADDNING

T90EV Pickup kommer med 88,55 kWh netto batterikapacitet. Bilen har en 3-fas ombordladdare på 11 kW för hemmaladdning. Vid snabbladdning kan T90EV Pickup ta emot upp till 80kW. Att snabbladda från 30-80 % tar 55 minuter vid normala temperaturer. Bilen levereras med CCS-laddningsstandard.

Ladduttag på en Maxus T90.

5 års nybilsGARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.