Nu kommer MIFA 9 till Sverige.

 en stor elektrisk familjebil med högteknologisk och lyxig atmosfär.

EN SKARP OCH FUTURISTISK DESIGN.

MIFA 9 är en rymlig och högteknologisk familjebil. En bil för hela familjen som kommer att erbjudas med både sju- och åtta sittplatser. MIFA 9 har ett skarpt och futuristiskt utseende. Interiören är full med exklusiva detaljer, teknik och underhållningsutrustning. Ett gediget batteripaketet på 90 kWh ger en estimerad räckvidd på 440 – 595 km (WLTP blandad körning/stad). Släpvagnsvikten uppgår till hela 1000kg.

En Maxus rakt framifrån.

maxus MIFA9

MIFA 9 är en stor familjebil (5270 mm lång, 2000 mm bred och 1840 mm hög). Batteripaketet på 90 kWh ger en angiven räckvidd på 440 – 595 km (WLTP blandad körning/stad).

Pris PRESENTERAS UNDER HÖSTEN.

INTERIÖR

Vid utvecklingen av MIFA 9 var målet att skapa en högteknologisk och lyxig atmosfär genom en interaktiv upplevelse med bland annat flera integrerade skärmar. Alla stolar har elektriska justeringar, ventilation och värme. Samtliga stolar har även massagefunktion för bästa komfort. På andra raden går alla stolar att fälla individuellt och de har justerbara benstöd med en digital kontrollpanel på armstöden. Dessutom kan stolarna på andra och tredje raden skjutas hela vägen fram för att frigöra bagageutrymme.

Lyxig interiör i en Maxus.
Maxus interiör framsäten.
Maxus interiör baksäten.
Stolar med brickor i en Maxus.
Detaljbild på en front på en vit Maxus.

BATTERI OCH LADDNING

MIFA 9 kommer med ett batteripaket på 90 kWh, vilket ger en räckvidd på 440-595 km (WLTP blandad/stad). Angiven räckvidd är baserat på WLTP blandad körning och stadscykel

Bilen tar 11 kW på AC-laddning (3-fas) och har värmepump som standard.

5 års nybilsGARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.