EUNIQ5 med 6-sitsplatser

Maxus Euniq5 med sex sittplatser är en helelektrisk, rymlig och flexibel familjebil med stort bagageutrymme och imponerande komfort.
Denna bil är perfekt för familjer som vill ha både stort utrymme och bra sittkomfort för både förare och passagerare. Pris från 529.900kr.

Maxus familjebil vit

maxus euniq5 6-sits

Euniq5 med sex sittplatser är en helelektrisk, rymlig och flexibel familjebil med stort bagageutrymme och imponerande komfort.

Bagageutrymme upp till 2,230 liter
Räckvidd upp till 420 km
Vägskatt 360kr/år.

Pris fr. 529.900 kr

Intresseanmälan

HÖG STANDARD

Euniq5 levereras alltid med ett stort och rikligt utrustningspaket. I paketet ingår Apple Carplay, Stort elektriskt panoramasoltak, Atmosfäriskt ljus i 64 olika färger, Trådlös mobilladdning, Keyless GO, 6-vägs elektronisk justering av förarstolen och Svart läderinteriör, Adaptiv farthållare, 360° parkeringskamera, Filbytesvarning, Döda vinkeln varnare, Automatiskt nödbromssystem, Parkeringssensor fram och bak, Elektronisk stabilitetskontroll och en rad andra funktioner.

Framsäte och skärm på Maxus Euniq 5.

max utrymme

Interiören på en Maxus Euniq 5.

Både fram- och baksätena erbjuder stor och rymlig plats, bra benutrymme och takhöjd för både förare och passagerare. ISO-fix fästen för bilbarnstol.

Maxus Euniq 5 skärm.

Spegla din telefon med Apple Car Play och få tillgång till exempelvis navigation. Varför inte spela dina favoritlåtar från Spotify?

Maxus Euniq 5 på insidan.

Den breda mittkonsolen ger ett skönt stöd och goda förvaringsutrymmen.

Ladda din Maxus euniq5

BATTERI OCH LADDNING

Euniq5 SUV kommer med 70 kWh netto batterikapacitet. Bilen har en ombordladdare på 7,2 kW för hemmaladdning. Vid snabbladdning kan Euniq6 ta emot upp till 70kW. Att snabbladda från 30-80 % tar 35 minuter vid normala temperaturer. Bilen levereras med CCS-laddningsstandard.

5 års nybilsGARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.

max utrymme