Maxus e-Deliver 3

Låt oss presentera världens första eldrivna transportbil. Med detta menar vi att bilen i grunden är konstruerad för att vara just en elbil. Det är alltså ingen konverterad diesel eller bensinbil. Maxus e-Deliver 3 erbjuder klassledande specifikationer tillsammans med en gedigen räckvidd på upp till 342 km. Välkommen att uppleva din nya eltransportbil.

  • Räckvidd upp till 342km
  • Dragvikt upp till 1200kg
  • Lastvikt upp till 1000kg
  • Vägskatt 360kr/år

Pris från 295 500 kr exkl.moms.
Bilen är berättigad till 70.000kr i klimatbonus.

VÄLJ MELLAN KORT OCH LÅNG TRANSPORTBIL

Med e-Deliver3 kan du välja mellan kort och lång variant av bilen. Med bilens sidohängda bakdörrar är lastning med gaffeltruck enkel.

Med den korta varianten får du 4,8m3 utrymme, medan den långa varianten har upp till 6,3 m3 lastutrymme. I den långa varianten med upp till 270 cm lastlängd går gipsskivorna in utan problem.

GARANTI

Det skall vara tryggt att välja en elektrisk transportbil från Maxus. Därför säljs din nya Maxus e-Deliver 3 med nybilsgaranti 5 år/10.000 mil, och en batterigaranti på 8 år/16.000 mil. Alla bilar är underredsbehandlade med Tectyl, som skyddar din bil mot rostangrepp. Detta ingår i priset.

Insidan av Maxus skåpbil

Maxus e-Deliver 3 Låt oss presentera världens första eldrivna transportbil. Med detta menar vi att bilen i grunden är konstruerad för att vara just en elbil. Det är alltså ingen konverterad diesel eller bensinbil. Maxus e-Deliver 3 erbjuder klassledande specifikationer tillsammans med en gedigen räckvidd på upp till 342 km. Välkommen att uppleva din nya […]