Maxus e-deliver 9

Helektriska transportbilen e-Deliver 9. Med gott om plats för last och god komfort för föraren, i kombination med lång räckvidd och en imponerande säkerhetsnivå är detta en elektrisk skåpbil som imponerar i sin klass. 

En minibuss/skåpbil.

UPPTÄCK DIN NYA ELTRANSPORTBIL

e-Deliver 9 är en helelektrisk transportbil med gedigen lastvolym, dragvikt och framförallt räckvidd. Som vilken transportbil som helst – fast 100% eldriven.

Lastvolym 9,7/11 m3
Räckvidd upp till 296 km
Vägskatt 360kr/år.

Pris fr. 569.900 kr exkl.moms

säkerhet och komfort i fokus.

Som standardutrustning får du en gedigen lista i e-Deliver 9. Här behöver du inte krångla med olika utrustningspaket och tillval.

Exempel på utrustning:
AC
Bluetooth Handsfree, DAB+
Backkamera
Parkeringssensorer bak
LED-Strålkastare
Stolsvärme
Elfönsterhissar
Apple Car Play
Adaptiv Farthållare
Dödavinkeln-varning
Automatiskt nödbromssystem
Filbytesvarning

maxus interiör svart

MAXIMAL PLATS. 

Slut med kompromisser. Välj mellan ett lastutrymme på 9,7m³ eller 11m³ och en maximal lastkapacitet på upp till 1.125 kg. Med 236 graders öppning av bakdörrarna kan du enkelt trucklasta. 

Dimensioner lastutrymme (L * B * H):
9,7m3 L2H2 – 3019 X 1800 X 1792
11m3 L3H2 – 3413 X 1800 X 1792

Faktablad
Insidan av en Maxus e-deliver.

En flexibel elektrisk plattform som kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak

Maxus mindre lastbil/skåpbil.

Med en fast och lätt konstruktion får du den optimala nyttolasten. Skåpsstorlek upp till 17,4 m3. Går även att få med bakgavellyft.

Två män jobbar på en flakbil.

Vi bygger om e-Deliver 9 i samarbete med lokala påbyggare, och ombyggnaderna består av fast och lätt material för att optimera fordonets nyttolast.

Maxus flakbil.

För dig som önskar ett flak kan du få upp till hela 1080kg i lastvikt.

Ladduttag på en bil.

BATTERI OCH LADDNING

e-Deliver 9 kommer med tre olika batteristorlekar. Bilen har en 3-fas ombordladdare på 11 kW för AC-laddning. Vid snabbladdning kan e-Deliver9 ta emot upp till 70kW.

Om du väljer en bil med en batterikapacitet på 51,5 kWh eller 72 kWh, laddas bilen från 20-80% på 36 minuter.

Om du väljer batteripaketet med 88,5 kWh kommer bilen att laddas från 20-80% på 42 min.

Närbild på instrumentpanel.

Räckvidd

Maxus e-Deliver 9 har en klassledande räckvidd upp till 296km (WLTP combined), beroende på vilken batteristorlek och storlek du väljer på bilen.

Du kan också välja mellan tre körlägen – normal, sport och eco. I tillägg kan du också välja mellan tre regenereringsnivåer – lätt, medel och kraftig. Därmed bestämmer du själv hur ekonomiskt du önskar att köra och hur mycket energi du vill återvinna när du bromsar.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Combined cycle.

5 års nybilsGARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.