Helt nya maxus e-deliver 9

Nu lanserar Maxus ett nytt tillskott till sortimentet – den elektriska transportbilen e-Deliver 9. Med gott om plats för last och god komfort för föraren i kombination med lång räckvidd och en imponerande säkerhetsnivå är detta en elektrisk skåpbil som imponerar i sin klass. 

deliver9-1
vit skåpbil (10)

Klassledande räckvidd.

E-Deliver 9 har en imponerande räckvidd från 296-353 km (WLTP kombinerat/urban), beroende på vilken storlek och batteripaket du väljer. Den levereras med en tuff och ren look, en hög nivå av komfort och ett imponerande säkerhetspaket

e-Deliver 9 CHASSI 65kWh.

Maxus e-Deliver 9 finns snart som chassi. Skräddarsy din byggnation utifrån dina behov och önskemål direkt hos oss. Tillsammans med en lokal påbyggare på orten får du en helhetslösning med personlig och professionell service.

Vilken kombination passar dig bäst?

Storleksmässigt placerar den sig i samma segment som sin föregångare Maxus EV80. Den finns i två olika storlekar: 9,7 m³ och 11 m³. Om du väljer 11 m³-skåpet, kan du ha tre olika batteripaket:

  • 51,5 kWh
  • 72 kWh
  • 88,55 kWh

Väljer du 9,7 m³-skåpet finns två olika batteripaket (51,5 kWh och 72 kWh). e-Deliver 9 har nyttolaster på upp till 1 270 kg och 1 500 kg dragvikt

vit skåpbil (11)

Klassledande säkerhetsnivå.

Maxus e-Deliver 9 levereras med en klassledande säkerhetsnivå som sällan ses i transportbilsegmentet. Den elektriska skåpbilen levereras med ett ADAS-säkerhetspaket som är packat med avancerade säkerhetsfunktioner som standard. Detta inkluderar Adaptiv farthållare, Varning för blindzon, Varning för filbyte, Nödbromssystem, 6 st AirbagsElektronisk stabilitetskontroll för att hjälpa föraren att styra bilen i krävande situationer. Således är din arbetsdag bakom ratten i de säkraste händerna. 

Bilteknik
Bilteknik (1)
Kollisionsvarning
Interiör av bil (1)

Koppla av

Interiören är prydd med en 10,1″ infotainmentskärm. Bluetooth handsfree är standard på samtliga versioner. e-Deliver 9 är utrustad med 4st högtalare, DAB+Radio, Backkamera, Air Condition, Sätesvärme samt 3st säten med god och bekväm komfort. 

deliver9-1
Vit maxus delivery9 - bakifrån
maxus interiör svart
Interiör av bil
Maxus funktionspanel
Interiör av bil (1)

Kontakta oss för mer information.
    Jag vill kontakta*