Maxus e-deliver 9

Helektriska transportbilen e-Deliver 9. Med gott om plats för last och god komfort för föraren, i kombination med lång räckvidd och en imponerande säkerhetsnivå är detta en elektrisk skåpbil som imponerar i sin klass. 

Maxus flakbil.

UPPTÄCK DIN NYA ELTRANSPORTBIL

e-Deliver 9 är en helelektrisk transportbil med gedigen lastvolym, dragvikt och framförallt räckvidd. Som vilken transportbil som helst – fast 100% eldriven.

e-Deliver 9 chassi kan levereras med specialanpassat skåp samt med specialanpassat flak.

säkerhet och komfort i fokus.

Som standardutrustning får du en gedigen lista i e-Deliver 9. Här behöver du inte krångla med olika utrustningspaket och tillval.

Exempel på utrustning:
AC
Bluetooth Handsfree, DAB+
LED-Strålkastare
Stolsvärme
Elfönsterhissar
Apple Car Play
Adaptiv Farthållare
Dödavinkeln-varning
Automatiskt nödbromssystem
Filbytesvarning

maxus interiör svart

E-DELIVER 9 – MED SPECIALANPASSAT SKÅP OCH FLAK

E-Deliver 9 är en mycket flexibel elektrisk plattform, och kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak. Vi bygger om e-Deliver 9 chassi i samarbete med lokala påbyggare, och påbyggnationerna består av lätt och gediget material för att optimera fordonets nyttolast.

Kontakta oss för att skräddarsy din bil.

Faktablad
Två män monterar ett skåp på en skåpbil.

En flexibel elektrisk plattform som kan levereras med flera olika specialanpassningar med både skåp och flak

Maxus mindre lastbil/skåpbil.

Med en fast och lätt konstruktion får du den optimala nyttolasten. Skåpsstorlek upp till 17,4 m3. Går även att få med bakgavellyft.

Två män jobbar på en flakbil.

Vi bygger om e-Deliver 9 i samarbete med lokala påbyggare, och ombyggnaderna består av fast och lätt material för att optimera fordonets nyttolast.

Maxus flakbil.

För dig som önskar ett flak kan du få upp till hela 1080kg i lastvikt.

Ladduttag på en bil.

BATTERI OCH LADDNING

e-Deliver 9 kommer med batteri på hela 65kWh. Bilen har en 3-fas ombordladdare på 11 kW för AC-laddning. Vid snabbladdning kan e-Deliver9 ta emot upp till 70kW.

Närbild på instrumentpanel.

Räckvidd

Räckvidden på just e-Deliver9 varierar mycket beroende på vilken form av anpassning bilen har. Men, Maxus e-Deliver9 erbjuder kanske marknadens bäst lämpade helektriska lösning för så lång räckvidd som möjligt.

Du kan också välja mellan tre körlägen – normal, sport och eco. I tillägg kan du också välja mellan tre regenereringsnivåer – lätt, medel och kraftig. Därmed bestämmer du själv hur ekonomiskt du önskar att köra och hur mycket energi du vill återvinna när du bromsar.

*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Räckvidd är baserad på WLTP Combined cycle.

5 års nybilsGARANTI

Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.