EUNIQ6 SUV – LEVERANS MARS 2022

Snart kommer vår nya elbil Maxus Euniq 6 SUV till Sverige!

lanseringspris
från 499 900 kr

EUNIQ6 SUV – MAX AV ALLT

Snart lanserar vi helt nya Maxus Euniq 6!En helelektrisk SUV med klassens största bagageutrymme. Euniq 6 lanseras med ett väl tilltaget utrustningspaket som standard och du kan beställa den redan idag till ett lanseringspris från 499 900 kr. Bilen är berättigad till 70.000 kr i Klimatbonus. Leverans i mars 2022.

PRISLISTA
TEKNISK SPECIFIKATION

MAX UTRUSTAD

Euniq6 bjuder på en maxad standard.
Via den 10,4-tum stora touchskärmen når du ett brett utbud av inställningar och funktioner. Infotainmentsystemet har bland annat stöd för Apple Car Play, Bluetooth och DAB+. Hitta din perfekta sittställning i de elektriskt justerbara förar och passagerarstolarna, klädda i svart läderklädsel. Lägg mobilen på laddning i den trådlösa laddaren eller varför inte höja stämningen med det atmosfäriska ljuset med 64 olika färger?

När det kommer till säkerhet så kan du känna dig trygg.
Helt nya Euniq6 är utrustad med en rad förarassistanssytem så som Adaptiv farthållare, Dödavinkelnvarning, Automatiskt nödbromssystem och assistans, Filhållningsassistans och givetvis Elektronisk Stabilitetskontroll, ABS med mera.

APPLE CAR PLAY

PANORAMASOLTAK

TRÅDLÖS MOBILLADDNING

LADDNING & RÄCKVIDD

Euniq6 SUV kommer med 70 kWh netto batterikapacitet. Bilen har en inbyggd laddare på 7,2 kW för hemladdning, och snabbladdas från 30-80 % på 35 minuter vid normala temperaturer. Bilen levereras med CCS-laddningsstandard. Batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet.Euniq6 levereras med angiven räckvidd från 345-465 km *(WLTP kombinerat / urban), och lämpar sig därmed väl för både vardags- och långresor.*Räckvidden påverkas av många variabler som körmönster, temperatur, lufttryck i däcken m m. Uppgiven räckvidd är baserad på WLTP Combined/Urban cycle.

MAXUS NYBILSGARANTI & VÄGASSISTANS

Som en extra trygghet ingår Maxus treåriga Nybilassistans från bilens första registreringsdatum. Det innebär att du får hjälp om problem skulle uppstå på vägen, dygnet runt, i hela Europa.Vid skada ring:Inom Sverige: 0771-32 83 80Från övriga Europa: +46 771 32 83 80Det skall vara tryggt och enkelt att äga en Maxus. Vi tror på vår kvalité och för att du som kund ska känna dig trygg ingår vår generösa nybilsgaranti i hela 5 år/10 000 mil och en batterigaranti i 8 år/20 000 mil på högspänningsbatteriet. Maxus har även rostskyddsgaranti i 7 år och lackgaranti i 3 år. Alla bilar är dessutom Tectylbehandlade, som skyddar bilens underrede mot rostangrepp. Allt detta ingår i priset.