Kia EV9. Nu är den här.
Lanseras 18–19 november.

Upptäck Kia EV9, en fullständigt elektrisk SUV designad för att rymma upp till sju passagerare, perfekt för ett äventyrsfyllt liv. Med Kia EV9 kan du njuta av en inspirerande körupplevelse som kombinerar tystnad och bekvämlighet, även vid högre hastigheter. Dess generösa kupé erbjuder enastående komfort för alla passagerare, medan det rymliga bagageutrymmet gör det möjligt att enkelt packa allt du behöver för din resa.

Anmäl ditt intresse här.

Kia EV9 – med ultrasnabb laddning.

Kia EV9 omdefinierar upplevelsen av att köra elbil genom sin bekvämlighet och avancerade teknik. Dess 800-voltsteknik möjliggör ultrasnabb laddning, vilket innebär att du kan ladda bilens batteri från 10% till 80% på bara 24 minuter. Med ett imponerande batteri på 99,8 kWh kan Kia EV9 skryta med en räckvidd på upp till 505 km. En annan innovativ egenskap är dess Vehicle-2-Load-funktion, vilket gör att du enkelt kan använda bilens batteri för att ladda enheter som laptops, elcyklar eller projektorer.

Förmånsvärde fr. 3 976 kr/mån*
Kia Business Lease fr. 6 657 kr/mån**
Rek. ca pris fr. 869 900 kr

Sex till sju bekväma sittplatser.

Kia EV9 är noggrant designad för att erbjuda antingen 6 eller 7 bekväma sittplatser, perfekta för långa resor. Standardutrustningen inkluderar relaxstolar fram, och i 6-sitsiga versionen även på den andra sätesraden. Interiören är skapad med familj och vänner i åtanke, för att göra resorna så bekväma som möjligt. Det känns som att sitta i ditt eget vardagsrum, fast du är på väg mot spännande nya destinationer. Dessutom är interiörens material noggrant utvalda för att vara miljövänliga och hållbara.

Smart ruttplanering för en enklare resa.

Kia EV9 är laddad med toppmodern teknik för att förbättra din körupplevelse. En av dess imponerande funktioner är den smarta ruttplaneringen, som effektivt hjälper dig att välja de optimala laddstationerna längs din väg. Denna funktion tar hänsyn till avståndet och din bilens aktuella batterinivå, vilket gör din resa både enklare och mer effektiv.

Förberedd för dubbelriktad laddning.

Kia EV9 representerar framtidens bilkörning med sin avancerade teknologi. Ett framträdande exempel är dess förberedelse för Vehicle-2-Grid-tekniken, vilket möjliggör lagring av elektricitet i bilens batteri när elpriserna är låga. Senare kan du mata tillbaka denna energi till elnätet och dra nytta av högre elpriser. Detta innovativa system kommer initialt att lanseras i Nederländerna, med planer på att expandera till resten av Europa.

Teknik för större upplevelser.

Kia EV9 är konstruerad på den revolutionerande E-GMP-plattformen, vilket ger fordonet förmågan till ultrasnabb laddning, enastående köregenskaper och imponerande komfort. EV9 är också utrustad med en mängd avancerade tekniska system. Till exempel har den fjärrstyrd parkering, som gör det möjligt för dig att parkera bilen medan du står utanför den. Dessutom erbjuder den en kamera med 360°-vy, vilket ger dig en komplett översikt av omgivningen runt bilen.

Skicka in en intresseanmälan.

  Sju års nybilsgaranti.

  Alltid 7 års nybilsgaranti.

  Med Kia får du alltid hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på våra EV-batterier. Något vi kan erbjuda, då våra bilar är utvecklade och testade under extrema förhållanden för att ge dig ett bekymmersfritt bilägande. Det är kvalitet på riktigt.

  Alltid i en Kia.

  Kia har gjort sig kända för sina frikostiga utrustningsnivåer. I en laddbar Kia ingår exempelvis följande som standard:

  • Metallic / pearl-lack
  • Rattvärme
  • Navigation och telematik
  • 7 års nybilsgaranti från fabrik
  • 7 års assistans i samband med Kia Originalservice ****
  • 7 års telematik (Kia Connect / Kia Live)
  KIA Logo
  Energiförbrukning blandad körning Kia EV9 22,8 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. 
  Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31/12-2023 och registrerade senast 31/3-2024.
  * Förmånsvärde: beräknad nettokostnad för föraren efter 50 procent marginalskatt. Marginalskatten är individuell och beroende på din inkomst och kommunalskatt.
  ** Kia Business Lease: Första förhöjd hyra 20%, 36 mån, exklusive avdragsgill moms, max körsträcka i prisuppgiften ovan är 1500 mil/år, garanterat restvärde. Kia Serviceavtal, Kia Original Vinterhjul och Kia Bilförsäkring ingår i priset. Försäkringspremien är en indikation baserad på en genomsnittspremie och bolagsspecifik premie fastställs vid tecknandet. Se fullständiga försäkringsvillkor på http://www.kiabilforsakring.com. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Kia Business Lease är ett samarbete mellan Kia Sweden AB, Kia Finans, en del av Santander Consumer Bank och Kia Bilförsäkring, en del av If Skadeförsäkring.
  *** 7 år nybilsgaranti: Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil, det som först uppnås, alternativt med obegränsad körsträcka de första tre åren. För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.
  **** Assistans: När du köper eller leasar en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik.
  Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för ev. felskrivningar.