En kvinna njuter av utsikten.

Upptäck den laddbara friheten med en tjänstebil från Kia.

Det finns många anledningar till välja en laddbar Kia som tjänstebil. Du får inte bara innovativ teknik och låga CO2-utsläpp – du får även de senaste säkerhets- och infotainment-systemen och uppkopplade tjänster. Dessutom alltid med generösa utrustningsnivåer som standard. Välj mellan flera olika avtalsformer – vi gör den laddbara friheten tillgänglig för alla.

Man lutar sig moet sin Kia.

Kia Business Lease.

Självklart ska en tjänstebil kännas spännande, men upplägget ska vara utan överraskningar. Därför får du med Kia Business Lease en välutrustad laddbar Kia – inklusive försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Läs mer om Kia företagsleasing.

Skicka in en intresseanmälan.

  Ladda din Kia.

  Räkna på den laddbara friheten.

  Undrar du vad en tjänstebil från Kia kan kosta, både för företaget och för dig som förare? Använd Kias tjänstebilskalkylator, det enklaste sättet att ta reda på vad de faktiska kostnaderna blir. Jämför olika bilmodeller och se vad olika avtal gör för skillnad i praktiken.

  Räkna nu.

  Sju års nybilsgaranti.

  7 års nybilsgaranti.

  Med en produktkvalitet som är utvecklad och testad under extrema förhållanden erbjuder Kia ett bekymmersfritt bilinnehav med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller även Kias EV-batterier.

  Läs mer.

  100 % laddbart 2024 Kia.

  100 % laddbart 2024.

  Kia vill att fler människor ska upptäcka fördelarna med att köra på el. Sedan 2014 har Kia lanserat hela åtta laddbara modeller. Dessutom har Kia en laddbar försäljning på hela 86 %. Trots att Kias genomsnittliga CO2-utsläppt är lågt, 31 gram, jämfört med snittet i Sverige som är på 72 gram är Kia inte nöjda. 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024 är det slutgiltiga målet.
  Källa: Vroom jan-feb 2023

  Läs mer.

  Kvinna lutar sig mot en Kia.

  KIA EV6.

  En modern och sportig crossover – Kias succémodell EV6 har en kraftfull design ner i minsta detalj. Tack vare 800-voltstekniken kan batteriet laddas från 10–80 % på ned till 18 minuter med >250 kW snabbladdare. Med en hundraprocentig laddning får du dessutom en räckvidd på upp till hela 528 kilometer.

  Läs mer.

  Kia Sportage i solnedgång.

  Kia Sportage Plug-In Hybrid.

  Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller, både i Europa och globalt. Kia Sportage Plug-In Hybrid är en laddbar SUV med fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 70 km på el – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria.

  Läs mer.

  En vit Kia Sorento bland klippor vid vatten.

  Kia Sorento Plug-In Hybrid.

  Kia Sorento Plug-In Hybrid gör det möjligt för fler att köra laddbart – även om man har behov av att köra en stor SUV. Med sju sittplatser, fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 57 km på el är Kia Sorento Plug-In Hybrid perfekt för den stora familjen – dessutom med bara 38 g/km CO2.

  Läs mer.

  En vit Kia som kör på väg i grönska.

  Kia Ceed SW Plug-In Hybrid.

  En laddbar familjekombi med en räckvidd på upp till 50 km på el och ett stort lastutrymme med plats för allt vad vardagen bjuder på. En svensk favorit i mellanklassen – dessutom fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. 

  Läs mer.

  En vit Kia vid träd och vatten.

  Kia Niro EV.

  Nya Kia Niro EV är efterföljaren efter den populära elbilen Kia e-Niro. Helt eldrivna Kia Niro EV har en räckvidd på upp till 460 km och en mängd tekniska funktioner, bland annat fjärrstyrd parkering och Vehicle-2-Load.

  Läs mer.

  En vit Kia vid vatten.

  Kia Niro Plug-In Hybrid.

  Nya Kia Niro Plug-In Hybrid är en laddbar crossover med en drivlina på 183 hästkrafter och en räckvidd på upp till 65 km på el. Den är dessutom utrustad med Greenzone Drive Mode som automatiskt skiftar till EV-läget i miljözoner.

  Läs mer.

  KIA Logo
  Kreditgivare: Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.
  Kia Bilförsäkring – Ett samarbete mellan Kia Sweden AB och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare. Se fullständiga försäkringsvillkor på http://www.kiabilforsakring.com