Kraftpaket med 3 000 kg i dragvikt

Rexton, en imponerande SUV, är skapad för att överträffa förväntningarna på alla områden. Ökad närvaro. Högre prestige. Kraftfullare prestanda. Förbättrad säkerhet. Stilfullare design. 

Med en interiör och exteriör utformning som kombinerar eleganta detaljer med robusta terrängegenskaper, ger den en spännande upplevelse av ett mångsidigt kraftpaket. Rexton fortsätter imponera med en dragvikt på 3 000 kg, och förmågan att bemästra olika terrängförhållanden samtidigt som den överträffar passagerarnas förväntningar och skämmer bort dem på vägen.

Bekvämlighet och lyx

Den femte generationen av Rexton markerar ett djärvt framsteg för KGM och bygger på över 65 års kompetens inom fyrhjulsdrift. Med sin imponerande närvaro och dynamiska design är denna SUV omedelbart iögonfallande. Rexton är en äkta och robust fyrhjulsdriven bil. Den har mästerligt kombinerat konsten att förena form och funktion, och dess överlägsna bekvämlighet och lyx utgör den perfekta touchen. Upptäck en ny era av prestanda, komfort och stil med KGM Rexton – den ultimata harmonin mellan elegans och kapacitet.

Interiör

Inredningen präglas av högkvalitativa material. Sätena är designade för optimal ergonomi och minskar trötthet under långa resor.

Varma säten

Rexton har uppvärmda säten både fram- och baktill. Njut av behaglig sätestemperatur oavsett klimat.

Infotainmentskärm

En lyxig 12,3-tums infotainmentskärm finns i bilen interiör, med stöd för Android Auto, Apple Carplay samt en 360-graderskamera.

Ventilerade säten

Ventilerade säten är utformade för att kyla ner dig under varma sommardagar genom kyld luft-teknik.

Tilltalande interiör

Rexton präglas av en elegant, praktiskt och tilltalande interiör.

Modernt och användarvänligt

En stilren och intuitiv kontrollpanel med tydliga och lättadministrerade reglage.

Rexton kombinerar styrka med säkerhet – dess robusta byggnad, utrustad med nio airbags och avancerade elektroniska säkerhetssystem, representerar en fusion av klassisk och modern teknik. Den nyaste versionen av Rexton har inte bara förbättrats på många sätt utan också försetts med det allra senaste inom säkerhetsteknik. Detta inkluderar funktioner som automatisk nödbroms, filhållningsassistans, varning för fordon i döda vinkeln och adaptiv farthållare. Dessa tillagda säkerhetsattribut syftar till att göra din körning både säkrare och mer komfortabel.

Filhållningsassistans

Rexton hjälper dig att hålla bilen i rätt körfält. Systemet håller koll på väglinjer och griper aktivt in genom att styra upp fordonet skulle det vara påväg att lämna körfältet.

Döda vinkeln

Rexton upptäcker fordon som närmar sig i döda vinkeln och varnar föraren med en blinkande lampa i backspegeln.

Helljusassistans

Rexton avlastar dig genom att automatiskt blända av och på helljuset, både vid mötande och framförvarande trafik.

Vill du veta mer om KGM och Rexton?
Kontakta oss idag!

Kontakta oss
Prislista & specifikation