Upplev kraft, stil, pålitlighet – och 3 000 kg i dragvikt

Musso Grand är en pickup som inte bara utmärker sig genom sin styrka utan även genom sin solida tillförlitlighet. Den är idealisk för att dra tunga laster med sin dragvikt på 3 000 kg, ta sig an svår terräng, eller bara hantera vägar av lägre kvalitet. Med sin robusta konstruktion är Musso Grand designad för att prestera och uthärda, gång på gång.

För nya Musso Grand-pickuper erbjuds CNG-paketet som ett valfritt tillägg. Det är en fullständig konvertering som möjliggör att du kan tanka och köra på biogas samtidigt som du använder konventionell diesel.

CNG-paketet kostar 49.900:- exkl. moms.

Modern och elegant

Musso Grand erbjuder inte bara enastående prestanda, utan också en design som verkligen fångar blicken. Dess moderna och sofistikerade utseende är inte bara estetiskt tilltalande utan även funktionellt.

När du sätter dig i Musso Grand möts du av en förstklassig körupplevelse. Det bekväma och välutformade interiören, som är skapad med förarens behov i åtanke, är utrustad med den senaste tekniken och bekvämlighetsfunktionerna.

Interiör

Trots att det kan verka oväntat för en pickup, erbjuder Musso Grand en grad av sofistikering och modern känsla som mer påminner om en premium-SUV. Samtidigt behåller den en robust och hållbar känsla, vilket passar väl ihop med pickupens yttre design.

12,3″ stor multimediaskärm

Det avancerade infotainmentsystemet håller dig underhållen och informerad, med bland annat Apple CarPlay och Android Auto.

Funktionell design

Interiören är funktionell, tilltalande och användarvänlig.

Uppvärmd ratt

Musso Grand levereras med en uppvärmd ratt som standard, praktiskt under kalla vinterdagar.

Din säkerhet står alltid i centrum. Musso Grand är utrustad med den senaste säkerhetstekniken, inkluderat sofistikerade kollisionvarningssystem och adaptiv farthållare, allt för att garantera din trygghet under färd.

Varning för korsande trafik

Musso Grand hjälper dig att att hålla koll på korsande trafik vid backning.

Filhållningsassistans

Musso Grands system styr automatiskt tillbaka fordonet om blinkers ej aktiverats.

Autobroms

Musso Grand hjälper till att undvika kollisioner genom att detektera fordonsrörelser eller stillastående fordon.

Vill du veta mer om KGM och Musso Grand?
Kontakta oss idag!

Kontakta oss
Prislista & specifikation