Låt Niro spela huvudrollen – Upptäck nya uppdaterade Kia Niro-familjen, finns som hybrid, laddhybrid och elbil

Kia Niro är en succé. Nu har hela familjen av elektrifierade Kia Niro fått ny design samt uppdaterade säkerhets- och infotainmentsystem. Nya Kia Niro Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 58 km på el och med elbilen e-Niro kommer du upp till 455 km. Gör miljön en tjänst, låt en Niro spela huvudrollen på din resa.

 

Nya Kia Niro Hybrid
Introduktionspris från 240.900 kr
Rek.ca pris från 255.900 kr

Nya Niro Hybrid är även den uppdaterad med ny design och nya säkerhets och infotainmentsystem. Kia Niro Hybrid låter dig dra nytta av ett avancerat parallellhybridsystem som sänker dina utsläpp och ger dig stor flexibilitet. Dessutom har den en automatisk, sexstegad dubbelkopplingslåda som ger dig den perfekta balansen mellan komfort och körglädje.

 

Nya Kia Niro Plug-In Hybrid
Introduktionspris från 324.900 kr
Rek.ca pris från 339.900 kr

Nya Kia Niro finns som Plug-In Hybrid, med samma fina egenskaper som övriga medlemmar i Niro-familjen. Den har både elmotor och bensinmotor, och låter dig köra upp till 58 km enbart på eldrift. De främre och bakre stötfångarna får ny design. Ljussignaturen förnyas med LED teknik; strålkastarna med Kias iskubsdesign, pilformade varselljus och bakljus. Aluminiumfälgarna med mörkgrå inlägg kommer i nytt utförande. 

 

Nya Kia e-Niro
Rek.ca pris från 444.900 kr
(exklusive
klimatbonus på 60.000 kr)

Nya Kia e-Niro är en tyst, pigg och rymlig crossover. Lägg till en räckvidd på 455 km så har du en elbil som täcker hela familjens behov. Ett kvitto på detta är att Kia e-Niro blev utsedd till Årets Familjebil 2018 av Tidningen Motorföraren. På köpet får du ett lastutrymme på hela 451 liter och en mängd tekniska finesser som bl.a adaptiv farthållare och aktivt filkörningssystem.

 

För mer information om respektive bil och kampanjens villkor och giltighetstid, besök www.kia.com