Helt nya Kia XCeed

En urban crossover som kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med en sportig förpackning och körupplevelse. Kia XCeed erbjuder en lång rad av avancerade säkerhets- och assistanssystem samt uppkopplade tjänster. Bagageutrymmet rymmer 426 liter och är delbart (40/20/40).

Kia XCeed har en uttrycksfull front, där grill, strålkastare och luftintag ger bilen ett distinkt uttryck. Dessutom är den full av tekniska finesser. Pekskärm, eluppvärmd ratt, filhållningsassistans, trötthetsvarnare och sist men inte minst så är den förberedd för UVO Connect. Den kommer dessutom även lanseras som plug in-hybrid.

1.4 T-GDi 140 HK ADVANCE

REK. PRIS FRÅN 256.500 KR
Introduktionspris rek. från: 236.500 kr

Utrustad med bl.a. 18” aluminiumfälgar, ACC 2-zons klimatanläggning, autobroms, Bluetooth® med röststyrning, 10,25” pekskärm med navigationssystem och spegling av mobiltelefoner via Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™, backkamera med dynamisk projicering, eluppvärmbar och justerbar läderklädd ratt, fäll-/delbart ryggstöd bak (40/20/40), helljusassistans automatisk avbländning, aktiv filhållningsassistans och trötthetsvarnare. 

UPPGRADERA TILL ADVANCE PLUS
INKL. DCT: 34.900 KR 

Kommer snart även som laddhybrid 

Med Kia Xceed får du uppleva körglädje utöver det vanliga.

Läs mer om XCeed på kia.com