Helt nya Kia XCeed

En urban crossover som kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med en sportig förpackning och körupplevelse. Kia XCeed erbjuder en lång rad av avancerade säkerhets- och assistanssystem samt uppkopplade tjänster. Bagageutrymmet rymmer 426 liter och är delbart (40/20/40).

Kia XCeed har en uttrycksfull front, där grill, strålkastare och luftintag ger bilen ett distinkt uttryck. Dessutom är den full av tekniska finesser. Pekskärm, eluppvärmd ratt, filhållningsassistans, trötthetsvarnare och sist men inte minst så är den förberedd för UVO Connect. Den kommer dessutom även lanseras som plug in-hybrid.

XCeed Advance

Kampanjpris från: 236 500 kr
Lägg till DCT: (Automat) 15 000 kr

Utrustad med bl.a. 18” aluminiumfälgar, ACC 2-zons klimatanläggning, autobroms, Bluetooth® med röststyrning, 10,25” pekskärm med navigationssystem och spegling av mobiltelefoner via Apple CarPlay™ och förberedd för Android Auto™, backkamera med dynamisk projicering, eluppvärmbar och justerbar läderklädd ratt, fäll-/delbart ryggstöd bak (40/20/40), helljusassistans automatisk avbländning, aktiv filhållningsassistans och trötthetsvarnare. 

XCeed Advance Plus

Kampanjpris från: 271 400 kr

Innehåller utöver Advance bl.a: 1.4 T-GDi DCT (Automat), adaptiv farthållare, stop & go, instrumentering, full digital 12,3″, nyckelfritt system, dödavinkelnvarning, skyltskanning.

 

Läs mer om XCeed på kia.com