HELT NYA KIA e-Niro – UPP TILL 455 KILOMETER PÅ EL

Inom en snar framtid är nästa version av Niro här! Nya eldrivna Kia e-Niro har fantastisk design och en klassledande räckvidd på upp till 455 kilometer!

SNYGG, STARK OCH RYMLIG

Helt nya Kia e-Niro är klassad som en klimatbonusbil och släpper inte ut någon CO2, detta innebär att du får en klimatbonus på 60 000 kr* när du köper en ny Kia e-Niro hos oss. Designen är futuristisk med element hämtade från KIAs konceptbil Niro EV Concept. Detta med en elmotor på över 200 hästkrafter och lastutrymme på hela 451 liter!

Boka provkörning Ladda ner specifikation

UTRUSTNING

I helt nya e-Niro får du bland annat följande utrustning: 17” aluminiumfälgar, 7” instrumentering i LCD, autobroms med fotgängar- & cyklistskydd, adaptiv farthållare med stop & go, aktivt filövervakningssystem, backkamera med dynamisk projicering, eluppvärmda framsäten, helljusassistans, klimatanläggning, läderklädd och eluppvärmbar ratt, nyckelfritt system med startknapp, parkeringssensorer bak samt trötthetsvarnare.

LADDA ELBILEN ENKELT MED LADDSTOLPE

Genom KIAs samarbete med vattenfall så finns laddboxar tillgängliga. Dessa har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen så att elen bara är påslagen när bilen är korrekt ansluten, annars bryts den.

Advance

Från 429 900 kr 

Utrustad med bl a :
17″ aluminiumfälgar
7″ skärm med radio och navigation & Apple CarPlay™ och förberett för Android Auto™
Delläderklädsel, artificiellt läder
Filövervakningssystem, aktivt

Avdrag för klimatbonus, 60 000 kr, ej inräknat

Advance Plus

Från 459 800 kr

Utrustad med bl a :
Dödavinkelvarning
LED strålkastare, bi-functional
Helläderklädsel med blå inslag
Parkeringssensorer fram och bak

Avdrag för klimatbonus, 60 000 kr, ej inräknat

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Kia är kända för att hålla hög kvalitet på sina bilar, därför har de heller inga problem med att lämna långa garantier. Kia har en nybilsgaranti på hela sju år. Denna garanti följer även med när bilen byter ägare vilket är en av många anledningar till att Kia har ett högt andrahandsvärde. När du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du dessutom fri assistans och sju års fria kartuppdateringar.

Läs mer här.

Som alltid är du varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Kontakta oss