Helt nya Ceed – Kommer snart. Lev livet.

Helt nya Ceed är bilen för dig som är ute efter en uttrycksfull design och fantastisk körglädje. Denna sofistikerade halvkombi erbjuder en oslagbar kombination av kraft och förfinad design som genast fångar din uppmärksamhet. Helt nya Kia Ceed är utrustad med ny intelligent teknik som tar körkänslan till en ny nivå. Välkommen att boka en provkörning och upplev känslan själv.

Boka provkörning

Förfinad design. Kaxiga detaljer.

Helt nya Kia Ceed har en ny atletisk design som utstrålar kraft och självsäkerhet. De många detaljerna förhöjer både funktionen och utseendet.

Sofistikerad teknik.

Bättre komfort, sömlös uppkoppling och sofistikerad teknik. Helt nya Kia Ceed är utrustad med en mängd nya tekniska system som hjälper till att maximera din körupplevelse. Bilen är utrustad med Apple CarPlay och förberedd för Android Auto för att den smidigt ska kunna integreras med din smartphone.

Större säkerhet.

Med nya tekniska system för säkerhet kan du känna dig ännu tryggare i att du och dina passagerare skyddas under bilfärden.

 

1.0 T-GDi 120 HK ACTION REK. CA PRIS FRÅN 191.500 KR
Introduktionspris från: 179.900 kr

Sportig dynamisk körning.

Helt nya Kia Ceed erbjuder en härlig kombination av sportig känsla och praktisk funktionalitet. Upplev känslan av att ta dig dit du vill med stil, samtidigt som du kan njuta av den höga komforten och de praktiska tekniska lösningarna.

Kias 7-åriga nybilsgaranti

Kia är kända för att hålla hög kvalitet på sina bilar, därför har de heller inga problem med att lämna långa garantier. Kia har en nybilsgaranti på hela sju år. Denna garanti följer även med när bilen byter ägare vilket är en av många anledningar till att Kia har ett högt andrahandsvärde. När du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du dessutom fri assistans och sju års fria kartuppdateringar.

Läs mer här.

Som alltid är du varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Kontakta oss

Alla erbjudanden gäller levererade bilar t.o.m. 31/8-2018 eller så långt lagret räcker. Erbjudandena kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal och gäller endast lagerbilar. Bränsleförbrukning blandad körning Nya Kia Ceed 5,6 l/100 km; CO2-utsläpp 128 g/km. Miljöklass Euro 6d-TEMP. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Utrustning varierar beroende på version. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för eventuella felskrivningar.