Däckförsäljning, däckförvaring och däckbyten i Hörby

Hos oss är inte bara din bilaffär trygg utan vi erbjuder även en förstklassig förvaring av dina däck i Hörby. Fördelarna med ett förstklassig däckhotell är många. Du slipper tung hantering, sparar plats i garaget och vi ser till att dina däck behåller sin kvalitet.

Vid en däckhantering hos oss ingår allt som behövs för dina däck i Hörby. Bland annat ingår däckförvaring, hjulskifte och däcktvätt i priset. För din säkerhet så ingår alltid kontroll och bokföring av bildäckens skick innan du eller någon du tycker om ger sig ut på vägarna.

I vårt lager av bildäck hittar du ett stort utbud av högkvalitativa däck från marknadsledande varumärken. Är du på jakt efter nya däck har du hittat helt rätt. Välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar.

Boka tid
  Vad önskas?

  Önskas lånebil? (Bokningsavgift 195kr, Milkostnad 25kr/mil inkl.bränsle)

  Köp däck i Hörby till riktigt bra priser

  Hos oss hittar ni ett stort utbud av högkvalitativa däck i Hörby. Att köra med bra bildäck är mycket viktigt – både för din egen säkerhet men även för andras. En av de allra viktigaste säkerhetsutrustningar som finns på bilen är däcken. För att färden ska bli säker och bekväm är det viktigt att välja däck som är anpassade för just din bilmodell. Att välja rätt däck är inte alltid enkelt, men du behöver inte oroa dig. På Hörby bil hjälper vi dig med däckbyte, däckförvaring och hjulinställning. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom allt som har med däck att göra så ser vi till att täcka alla dina behov.

  Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

  Kör säkert med bra bildäck

  En av bilens allra viktigaste säkerhetsutrustningar är däcken. När du kör bil på vägarna, oavsett väder, så ska det vara både säkert och bekvämt. Att välja bra och rätt däck för din bil kan vara svårt att lista ut själv. På Hörby Bil har vi mångårig erfarenhet av allt som har med däck i Hörby att göra. Därför kan vi hjälpa dig att hitta däck optimala för dina behov när det kommer till rätt dimensioner och varumärke.

  Det är däck efter säsong som gäller och sommardäck respektive vinterdäck får endast användas under specifika perioder:
  – Ditt fordon ska ha vinterdäck mellan 1 december och 31 mars, om det är vinterväglag.
  – Dubbdäck är tillåtet mellan 1 oktober och 15 april om det är eller befaras bli vinterväglag.
  Läs mer om vad som gäller vid byte av däck i Hörby här.