Auktoriserad bilverkstad i Hörby för SAAB, Kia och Maxus

Vår bilverkstad i Hörby är auktoriserad för Kia, Maxus & Saab och vi utför fullservice samt reparationer med utbildade mekaniker, kvalitativa original reservdelar och tillgänglig kundtjänst. Allt för att underlätta och förgylla livet som fordonsägare.

Om olyckan är framme är du och din bil trygg i våra händer oavsett om det gäller reparation av större plåtskador eller att snabbt reparera ett stenskott. Vi är stolta över att uppfylla villkoren för, och är godkända enligt, leverantörsutvecklingsprogrammet. En certifiering i samarbete med Länsförsäkringar och Autoteknik AB.

Välkommen till vår bilverkstad i Hörby. Boka service via formuläret nedan.

Bilverkstad Hörby

Enkel och snabb desinfektion som tar bort mer än 99% av bakterier, virus, svamp samt dålig lukt. Boka din sanering samtidigt som du bokar din service och få en fräschare bil för endast 395kr.

Laga stenskott i Hörby

Har du fått ett stenskott i rutan? 
Vi kan laga ditt stenskott samt även byta vindruta om den är sprucken. 

Boka service

  Jag vill kontakta*


  Önskas lånebil? (35kr/mil inkl.bränsle)

  Önskas lånecykel?

  Bilverkstad med mångårig erfarenhet

  Ni hittar vår bilverkstad i Hörby. Vi har mångårig erfarenhet och ser alltid till att ta väl hand om bil. Vår verkstad är auktoriserad för Kia, Saab, Maxus, Mazda och fler märken därtill. Givetvis kan du som kund hos oss få ut serviceschemat om du vill se vilka punkter som ingår i den bilservice som vi utfört på din bil. Vi prioriterar alltid kunden och vill därför göra ett så bra jobb som möjligt. Vår bilverkstad i Hörby är modern och utrustad med allt för att din bil ska få all kärlek den behöver. Vi använder oss enbart utav originaldelar för din bil. Tveka inte att kontakta oss!

  Kvalitetsservice av din bil

  Hos oss kan du alltid räkna med en högkvalitativ service och reservdelar till bra priser. Oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el – så har vi reservdelar för just din bil. Regelbunden service på bilen förlänger ditt fordons livslängd och ger dig ett problemfritt bilägande. Samtidigt ser du till att priset inte går ned allt för mycket när du väl vill sälja ditt fordon. Att utföra bilservice med jämna mellanrum är till stor fördel av många anledningar. Med vår kvalitetsservice av din bil ser vi till att bilen rullar många år framöver. Den viktigaste fördelen av dem alla är att man minimerar risken för bilen ska gå sönder under körning vilket kan vara en säkerhetsrisk.

  När ska bilen in på bilservice?

  Att regelbundet utföra service på bilen är ett måste för alla bilägare. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför sommaren och vintern. Planerar du att resa en längre sträcka med bilen är det också till stor rekommendation att utföra en service. Märker du att något inte stämmer rätt till med bilen är det alltid mycket viktigt att du identifierar problemet. Att åtgärda eventuella fel på en bil är mycket viktigt, både för din och andra trafikanters säkerhet. På Hörby Bil kan vi även utföra anpassad service efter servicebok eller elektroniskt intervall.