Auktoriserad bilverkstad i Hörby för SAAB, Kia och Maxus

Vår bilverkstad i Hörby är auktoriserad för Kia, Maxus & Saab. Vi utför fullservice samt reparationer av just din bil. Alla våra bilmekaniker är utbildade och vi använder alltid högkvalitativa originaldelar när vi reparerar din bil. Önskar du komma i kontakt med oss är vår kunniga kundtjänst tillgänglig för dig. Med kunden i fokus gör vi allt för att underlätta och förgylla livet för dig som fordonsägare.

Välkommen till vår bilverkstad i Hörby. Boka service via formuläret nedan.

få din bil att glänsa.

När du bokar tid för service hos oss, kan du även boka en tvätt, städning samt polering och lackförsegling till förmånliga priser. 

→ Liten 595 kr


Invändigt: Dammsugning av kupé och tvätt av gummimattor samt rengöring av vindruta. Utvändigt: Avfettning och handtvätt.

→ Mellan 895 kr


Invändigt: Dammsugning av kupé och bagage, tvätt av gummimattor, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrposter. Dessutom ingår smörjning av gummilister. Utvändigt: Avfettning och handtvätt.

Stor 3995 kr – lackförsegling

Invändigt: Dammsugning av kupé och bagage, tvätt av gummimattor, rengöring av samtliga glasrutor och avtorkning av instrumentpanel. I det stora paketet ingår även rengöring av dörrpaneler och mittkonsol samt av trösklar och dörrposter, vi smörjer även din bils gummilister. Utvändigt: Avfettning, handtvätt och fälgrengöring samt motortvätt, polering och lackförsegling.

Boka service

  Önskas lånebil? (Bokningsavgift 195kr, Milkostnad 25kr/mil inkl.bränsle)

  Bilverkstad med mångårig erfarenhet

  Är du i behov av reparation eller bilservice? Ni hittar vår auktoriserade bilverkstad i Hörby. Vi har mångårig erfarenhet av att utföra kvalitetsservice på bilar och med dig som kund i fokus ser vi alltid till att ta väl hand om de bilar vi servar och reparerar. Vår verkstad är auktoriserad för Kia, Saab och Maxus. Hos oss på Hörby Bil kan du få ut serviceschemat om du vill se vilka punkter som ingår i den bilservice som vi utfört på din bil. Vårt mål är alltid att utföra ett så bra arbete som möjligt och samtidigt ha kunden i fokus. I vår kompletta  bilverkstad i Hörby har vi professionella tekniker och kvalitetsverktyg för att din bil ska få all kärlek den behöver. Vi använder oss enbart av originaldelar för din bil.

  Vi har en certifiering i samarbete med Länsförsäkringar och Autoteknik AB. Som en del av denna certifiering bidrar vi till ökad kundnytta genom att vi säkerställt viktiga paramterar som påverkar säkerhet, hållbarhet och kvalitet.

  Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

  Bilverkstad Hörby – Kvalitetsservice av din bil

  Hos oss kan du alltid räkna med en högkvalitativ service och reservdelar till förmånliga priser. Oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el så har vi reservdelar för just din bil. Att utföra bilservice med jämna mellanrum är till stor fördel av många anledningar. Regelbunden service på bilen förlänger ditt fordons livslängd och ger dig i längden ett problemfritt bilägande. Samtidigt ser du till att priset inte går ned allt för mycket om du vill byta in eller sälja din bil. Med vår kvalitetsservice av din bil ser vi till att bilen rullar många år framöver. Den absolut viktigaste fördelen av alla är att du minimerar risken för att bilen ska gå sönder under körning vilket kan vara en säkerhetsrisk. Om du misstänker att din bil inte går som den ska, så rekommenderar vi starkt att inte ta några risker och istället boka en tid för service eller reparation på vår bilverkstad i Hörby.

   

  Om olyckan väl skulle vara framme kan du lita på att vi tar hand om din bil oavsett om det gäller reparation av mer omfattande plåtskador eller att snabbt och effektivt reparera ett stenskott. Vi är stolta över att uppfylla villkoren för, och är godkända enligt, leverantörsutvecklingsprogrammet.

  När ska bilen in på bilservice?

  Att regelbundet utföra service på bilen är ett måste för alla bilägare. En service ger din bil rätt förutsättningar ur ett säkerhetsperspektiv. Om servicen inte har utförts efter rätt tidsintervall eller om serviceboken saknas så minskar dessutom intresset kraftigt hos de flesta bilköpare ifall du någon gång vill sälja din bil. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför sommaren och vintern. Planerar du att resa en längre sträcka med bilen är det också rekommenderat att utföra en service på bilen. Märker du att något inte står rätt till med bilen är det alltid mycket viktigt att du identifierar problemet för att kunna åtgärda eventuella fel och brister – både för din och andra trafikanters säkerhet. På Hörby Bil kan vi även utföra anpassad service efter servicebok eller elektroniskt intervall. Har du några frågor om vår bilservice på vår bilverkstad i Hörby är det bara att kontakta oss så svarar vi dig så snabbt vi kan.