Auktoriserad bilverkstad i Hörby för SAAB, Kia och Maxus

Vår bilverkstad i Hörby är auktoriserad för Kia, Maxus & Saab. Vi utför fullservice samt reparationer av just din bil. Alla våra bilmekaniker är utbildade och vi använder alltid högkvalitativa original reservdelar. Önskar du komma i kontakt med oss är vår kunniga kundtjänst tillgänglig för dig. Allt för att underlätta och förgylla livet som fordonsägare med kunden i fokus.

Välkommen till vår bilverkstad i Hörby. Boka service via formuläret nedan.

Boka service

  Jag vill kontakta*


  Önskas lånebil? (35kr/mil inkl.bränsle)

  Önskas lånecykel?

  Bilverkstad Hörby

  Enkel och snabb desinfektion som tar bort mer än 99% av bakterier, virus, svamp samt dålig lukt. Boka din sanering samtidigt som du bokar din service och få en fräschare bil för endast 395kr.

  Laga stenskott i Hörby

  Har du fått ett stenskott i rutan? 
  Vi kan laga ditt stenskott samt även byta vindruta om den är sprucken. 

  Bilverkstad med mångårig erfarenhet

  Ni hittar vår auktoriserade bilverkstad i Hörby. Vi har mångårig erfarenhet av att utföra kvalitetsservice på din bil och vi ser alltid att ta väl hand om din bil med kunden i fokus. Vår verkstad är auktoriserad för Kia, Saab och Maxus. Hos oss på Hörby Bil kan du få ut serviceschemat om du vill se vilka punkter som ingår i den bilservice som vi utfört på din bil. Vårt mål är alltid att utföra ett så bra arbete som möjligt och samtidigt ha kunden i fokus. Vår bilverkstad i hörby är modern och utrustad med tekniker och verktyg för att din bil ska få all kärlek den behöver. Vi använder oss enbart av originaldelar för din bil. Är du i behov av reparation eller bilservice?

  Vi har en certifiering i samarbete med Länsförsäkringar och Autoteknik AB. Som en del av denna certifiering bidrar vi till ökad kundnytta genom att vi säkerställt viktiga paramterar som påverkar säkerhet, hållbarhet och kvalitet.

  Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

  Kvalitetsservice av din bil i Hörby

  Hos oss kan du alltid räkna med en högkvalitativ service och reservdelar till bra priser. Oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el – så har vi reservdelar för just din bil. Regelbunden service på bilen förlänger ditt fordons livslängd och ger dig i längden ett problemfritt bilägande. Samtidigt ser du till att priset inte går ned allt för mycket om du vill byta in eller sälja din bil. Att utföra bilservice med jämna mellanrum är till stor fördel av många anledningar. Med vår kvalitetsservice av din bil ser vi till att bilen rullar många år framöver. Den viktigaste fördelen av dem alla är att man minimerar risken för bilen ska gå sönder under körning vilket kan vara en säkerhetsrisk. Om du misstänker att din bil inte går som den ska, så rekommenderar vi starkt att inte ta några risker och istället boka en tid för service eller reparation.

  Om olyckan är väl framme är du och din bil i trygg i våra händer oavsett om det gäller reparation av mer omfattande plåtskador eller att snabbt och effektivt reparera ett stenskott. Vi är stolta över att uppfylla villkoren för, och är godkända enligt, leverantörsutvecklingsprogrammet.

  När ska bilen in på bilservice?

  Att regelbundet utföra service på bilen är ett måste för alla bilägare. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför sommaren och vintern. Planerar du att resa en längre sträcka med bilen är det också till stor rekommendation att utföra en service. Märker du att något inte stämmer rätt till med bilen är det alltid mycket viktigt att du identifierar problemet. Att åtgärda eventuella fel på en bil är mycket viktigt, både för din och andra trafikanters säkerhet. På Hörby Bil kan vi även utföra anpassad service efter servicebok eller elektroniskt intervall. Har du några frågor om vår bilservice är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.