Bilhandlare i Skåne – Fördelar med att använda en lokal bilhandlare

Hörby Bil - bilhandlare i Skåne

Som bilhandlare i Skåne är vi på Hörby Bil stolta över att erbjuda en personlig service och god lokalkännedom för alla våra kunder. I denna artikel kommer vi att ge dig en närmare titt på varför vi är ett bra val för dig som söker efter en pålitlig bilhandlare i Skåne – med fokus på vårt unika utbud av bilmärken och fördelarna med vår lokala förankring i regionen.

Ett utbud som passar alla

På Hörby Bil strävar vi efter att erbjuda det bästa urvalet av bilar som möjligt för våra kunder. Vi är stolta över att vara återförsäljare av två pålitliga och innovativa bilmärken – Kia och Maxus, samt kraftfulla KGM. I dessa bilmärken hittar du alla möjliga användningsområden, från familjebilen till transportbilen.

  • Kia är känt för sin höga kvalitet, innovativa teknik och moderna design. Vi erbjuder ett brett utbud av Kia-modeller, från smidiga och bränslesnåla småbilar till rymliga och familjevänliga SUV:ar. Oavsett vilken typ av bil du letar efter har vi en Kia-modell som passar dina behov och önskemål. I vår auktoriserade Kia-verkstad får du exceptionell service och kunskap, och vi har goda möjligheter för privatleasing, business lease och originalhjul – för att nämna några fördelar.
  • För kunder som letar efter ett mer robust och mångsidigt alternativ erbjuder vi även bilar från Maxus. Maxus är ledande inom elektrifierade transportlösningar och erbjuder ett imponerande utbud av elektriska transportfordon och transportbilar. Med Maxus kan du vara säker på att få en pålitlig och hållbar bil som uppfyller dina krav på prestanda och tillförlitlighet. Precis som med Kia erbjuder vi som Maxus-återförsäljare goda förmåner när du väljer att handla en Maxus från oss på Hörby Bil.
  • Utöver Kia och Maxus är vi också återförsäljare av KG Mobility, för dig som är ute efter fyrhjulsdriven kraft och prestanda av högsta kvalitet.
Fem bilar på rad.

Lokal förankring som bilhandlare i Skåne

En av de främsta fördelarna med att välja Hörby Bil som din bilhandlare i Skåne är vår personliga och lokala förankring. Vi vet att varje bilägare har unika behov och preferenser när det gäller bilköp, och vi är dedikerade till att möta dessa behov på ett personligt plan med hög servicekänsla.

  • Personlig service: Som en lokal bilhandlare strävar vi efter att erbjuda en personlig och skräddarsydd service till varje kund. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och behov för att kunna rekommendera den bästa bilen för dig och din livsstil.
  • Lokal kännedom: Vår erfarna och kompetenta personal har god kunskap om regionens väg- och väderförhållanden. Detta gör det möjligt för oss att dig som bilägare råd om hur du bör ta hand om din bil eller vilka bilar som är bäst lämpade för att klara av externa förhållanden efter dina specifika behov.
  • Geografisk position: Med Hörbys centrala position i Mellanskåne är vi alltid en bilhandlare inom räckhåll. Oavsett om du bor i Helsingborg eller Ystad finns det goda möjligheter att ta sig till Hörby snabbt och smidigt för ett verkstadsbesök eller en provkörning.

Som bilhandlare i Skåne är vi fast beslutna att erbjuda den bästa möjliga bilupplevelsen för våra kunder. Genom vårt unika utbud av bilar från Kia, Maxus och KGM samt vår starka lokala förankring kan du lita på att vi är din perfekta bilpartner.

Hos oss kan du boka servicebesök, söka efter begagnade bilar eller bara få råd inför ditt kommande bilköp. Välkommen till Hörby Bil och upptäck skillnaden hos en bilhandlare i Skåne med service och kvalitet i fokus.