Mazda6 – Nu ingår tillbehör till ett värde av 15 000:-

Den iögonfallande Mazda6 är kraftfull, säker och effektiv. Med lovordade köregenskaper, effektiv fyrhjulsdrift (AWD) i kombination med låg bränsleförbrukning och låga koldioxidutsläpp är den här livfulla kombin lätt att köra både i stan och på landsvägar.

Läs mer om Mazda6 här.

Just nu erbjuder vi:

Extrautrusta din Mazda6 med tillbehör till ett värde av 15.000:- utan extra kostnad*. Exempel på tillbehör är parkeringsvärmare, vinterhjul, takbox eller dragkrok. För fler alternativ, besök eller ring oss.

*Erbjudandet gäller Mazda-originaldelar samt delar från våra samarbetspartners t.o.m 2018-03-31.

Bränsledekl. bl. körning: 4,6-6,4 l/100 km, CO2 136-146 g/km. Tioårsgarantin innefattar: 3 års fabriksgaranti samt 7 års förlängd garanti. Se fullständiga villkor här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *